divendres, 19 de març de 2010

Olot Negre (3)


DONNA LEON, FRANCISCO GONZÁLEZ LEDESMA I MASSIMO CARLOTTO SERAN ALGUNS DELS ESPECTACULARS CONVIDATS A LA TERCERA SETMANA D'OLOT NEGRE: TEMPS DE PARAULES.

OLOT NEGRE: TEMPS DE PARAULES, continua desvetllant noms i activitats que es desenvoluparan durant les quatre setmanes del mes d'abril a la ciutat d'Olot que acollirà a nombrosos escriptors, estudiosos i aficionats al gènere negre i policíac.
Organitzat per l'Institut de Cultura de la ciutat d'Olot, la Biblioteca Marià Vayreda i coordinat per Àlex Martín Escribà, el Festival pretén abordar totes les disciplines del gènere i demostrar l'excel•lent estat de salut en què es troba actualment el gènere.
Si fa uns dies anunciàvem les activitats de les dues primeres setmanes del festival amb la presència dels escriptors Leonardo Padura, Petros Márkaris, Andreu Martín, les xerrades teòriques a càrrec del llibreter i agitador cultural Paco Camarasa, l'especialista Jordi Canal i la presència de taules rodones i concerts al llarg de tot el mes, durant la tercera setmana comptarem amb la presència dels escriptors internacionals Donna Leon, creadora de la sèrie del comissari Guido Brunetti i de l’escriptor italià Massimo Carlotto, que ens explicarà una vida ben negre.
Per la seva banda, Francisco González Ledesma ens parlarà de la seva obra literària amb una ponència al voltant de les seves vessants com advocat, periodista i novel•lista. Per tancar la temàtica entre ambdues disciplines l’última activitat de la segona setmana tindrà lloc el dissabte 24 amb la celebració d’un concert de jazz a càrrec de Dani Nel•lo, Francisco Suárez, Nono Fernández i Ramón Ángel Rey.
Respecte a altres activitats de la tercera setmana cal destacar que com cada dimarts es projectarà una pel•lícula de cinema negre i policíac organitzat per la Filmoteca de la mateixa ciutat.
A part de les intervencions hi haurà sempre un col•loqui amb el públic.
Per a més informació podeu consultar la pàgina web: http://www.olotnegre.cat/Jordi Canal
Biblioteca la Bòbila
Pl. de la Bòbila, 1
08906 L'Hospitalet
Tel. 934 807 438

mailto:canalaj@diba.cat
http://bobila.blogspot.com/
www.l-h.cat/biblioteques