divendres, 20 de març de 2009

L´altra cara de la veritat/ Donna Leon


Un novel·la subtil, apassionant i d’una absoluta actualitat que transporta als carrers, els sons, les olors d’una Venècia inundada de vida.
Quan el commissario Brunetti coneix durant un sopar Franca Marinello, la dona d’un pròsper empresari venecià, queda completament fascinat per la seva passió per Virgili i Ciceró, i una mica sorprès per la seva aparença: una dona rossa i superficial que vesteix roba cara i exhibeix un vistós lífting facial.
Pocs dies després, el responsable local dels carabinieri fa una visita a Brunetti. Vol obtenir informació sobre la mort del propietari d’una companyia de camions que, pel que sembla, pot estar relacionada amb el transport il·legal de residus i amb l’ecomàfia. Les descobertes del commissario demostren que l’enlluernadora Franca Marinello ha mantingut contactes amb el principal sospitós, un home sinistre amb un passat. Però la veritat sempre té un costat obscur.
La nova novel·la de Donna Leon és un treball subtil, apassionant i d’una absoluta actualitat. I com sempre, ens transporta als carrers, els sons, les olors d’una Venècia inundada de vida.
“El commissario Brunetti ha captivat milions de lectors arreu del món”. Avui


L´altra cara de la veritat
Donna Leon
El Balancí, Edicions 62