dimecres, 11 de març del 2009

InfoBòbila 12 | La Bòbila 10



BIBLIOTECA LA BÒBILA
http://bobila.blogspot.com/

La Bòbila, 10 anys!



La Biblioteca la Bòbila arriba als 10 anys. De anys dedicats a la missió d'oferir informació, entreteniment, cultura i eines per a l'autoaprenentatge en uns barris canviants, amb una forta immigració de ciutadans nouvinguts que fa que la biblioteca tingui usuaris provinents de més de cinquanta països. Deu anys també dedicats a promoure i difondre el gènere negre i policíac.
En aquests deu anys han passat per la Bòbila més d'1.700.000 persones, que han vingut a cercar informació, navegar per Internet o connectar-se al Wi-Fi, escoltar música o veure vídeos, llegir la premsa, estudiar, prendre documents en préstec (prop de 900.000) o participar en les activitats.
També en aquests deu anys hem creat el primer club de lectura de novel·la negra a Espanya, el fanzine L'H Confidencial, que amb setanta-nou números publicats s'ha convertit en el degà de la difusió del gènere; una programació estable dedicada al gènere negre; el premi internacional de novel·la negra L'H Confidencial...
De anys en els que hem fet molts i bons amics. Ens agradaria celebrar-ho junts el dissabte 28 de març a les 19 h. a la Biblioteca la Bòbila.






Jordi Canal
Biblioteca la Bòbila
Pl. de la Bòbila, 1
08906 L'Hospitalet
Tel. 934 807 438