dimarts, 11 de maig del 2010

Crim en directe/ Camilla Läckberg


Läckbergaddició a tot Europa: 3,3 milions d'exemplars de la saga de l'Erica Falck i Patrick Hedström venuts a Suècia, 500.000 a Alemanya, 600.000 a França i Bèlgica...

El que inicialment sembla un tràgic accident de carretera acaba convertint-se en tota una altra cosa. Quan s'esdevé un altre xoc aparentment inexplicable, sorgeixen sospites. I si les dues víctimes han estat assassinades? Alhora, la policia de Tanumshede està ocupada amb altres assumptes. S'està gravant un reality show al poble, però l'atenció de les càmeres està exacerbant el conflicte entre les "estrelles" i la població local. I si el criminal forma part del petit grup de gent assedegada de popularitat que treballa al programa?

"...estaran d'acord que s'han d'aturar les gravacions. -I per què? -va dir en Mellberg amb els ulls com unes taronges. En Patrick estava perplex. -Em sembla evident! Perquè han assassinat una de les participants!"


Camilla Läckberg (Fjällbacka, 1974) és una de les autores de novel·la negra més populars del moment. Les seves obres han assolit el reconeixement de la crítca i més de 5 milions de lectors, així com els principals premis de novel·la negra, i han estat traduïdes a 25 idiomes. Fins ara ha publicat set novel·les situades a la seva terra natal, amb Erika Falck i Patrick Hëdstrom de protagonistes. Amsterdam ha publicat La princesa de gel i Les filles del fred, i properament editarà la resta de llibres de la sèrie.


Crim en directe
Camilla Läckberg
Amsterdam 2010

1 comentari:

Jordi Nopca ha dit...

Hola!

Bloc interessant... Felicitats! T'aniré seguint, a partir d'ara.
Et deixo l'adreça del meu per si hi vols fer un cop d'ull!

jordinopca.blogspot.com

Fins aviat,

Jordi