dimecres, 27 d’octubre del 2010

Un total de 88 obres opten al Premi L’H Confidencial 2011 de novel•la negra


Promogut per la Biblioteca la Bòbila i convocat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i Roca Editorial, el Premi internacional de novel•la negra L’H Confidencial 2011 ha rebut a concurs un total de 88 originals, i arriba a la seva plena consolidació.
En aquesta cinquena edició s’han rebut 20 originals de Catalunya, 47 de l’Estat espanyol, 2 de Suïssa, 2 d’Holanda, 16 d’Amèrica Llatina (Cuba, Colòmbia, Xile, Mèxic, Argentina, Uruguai i Puerto Rico), 1 dels Estats Units i 2 d’agències literàries. En distribució per llengües, 7 són en català i 81 en castellà.
L’obra guanyadora del Premi L’H Confidencial 2011 rebrà 12.000 €, serà publicada a la col•lecció Roca Criminal, i es presentarà al públic el 26 de març de 2011 a la Biblioteca la Bòbila, en un acte que comptarà amb la presència de l’autor guanyador.
El jurat ―presidit pel tinent d’alcalde de l’Àrea d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet i format per un representant de Roca Editorial, el director de la Biblioteca la Bòbila i dos lectors apassionats de la novel•la negra― farà públic el seu veredicte a mitjans de gener de 2011.
En anteriors edicions el Premi L’H Confidencial, que pren el nom del fanzine del Club de Lectura de Novel•la Negra de la Biblioteca la Bòbila, i que s’ha convertit en un dels més prestigiosos en l’àmbit de la novel•la negra, ha estat guanyat per Erlantz Gamboa, Julián Ibáñez, Raúl Argemí i Joaquín Guerrero-Casasola.



Jordi Canal
Biblioteca la Bòbila
Pl. de la Bòbila, 1
08906 L'Hospitalet
Tel. 934 807 438

mailto:canalaj@diba.cat
http://bobila.blogspot.com/
www.l-h.cat/biblioteques