dimarts, 2 de març del 2010

Presentació del llibre Sang culé, de Jordi Pijoan-López i Manel Barrera Pérez



Abacus cooperativa i Llibres de l’Índex us conviden a la presentació-signatura del llibre Sang culé , de Jordi Pijoan-López i Manel Barrera Pérez.

Sang culé és considerada "la novel·la negra del Barça". En una societat on el Futbol Club Barcelona és més que un club i les seves xarxes s'estenen molt més enllà de l’àmbit esportiu, Jordi Pijoan-López i Manel Barrera Pérez presenten el segon lliurament de Tu no m'estimes, on continuen les aventures dels personatges que ja van viure les històries de l'entramat social, polític i econòmic de l'oasi català.

En aquesta novel·la els serveis de seguretat del club blaugrana contracten el detectiu Espartac Garcés i el seu company, el Mulato Valdés, per investigar qui és el responsable de la mort violenta d'un alt càrrec de l'entitat. La investigació s'haurà de dur a terme en el més gran dels secretismes, tot i que el reguitzell de personatges que desfilarà al llarg de tot el procés ho farà molt difícil.

La novel·la Tu no m’estimes ha estat considerada pel diari La Vanguardia una de les millors aportacions del 2008 al gènere negre en català.

Amb la participació de:

Joan Pallarés-Personat, conseller del districte de Sant Andreu
Jordi Pijoan-López, autor del llibre
Josep Maria Orteu, editor del llibre

Dia: dimecres 3 de març
Hora: 19 h
Lloc: Abacus cooperativa Sant Andreu
Adreça: c/ Gran de Sant Andreu, 54-56