divendres, 4 de juny del 2010

La biblioteca dels morts/ Glenn Cooper


L'assassí del Judici Final té la ciutat aterrida després que hagin aparegut sis cadàvers en només dues setmanes. L'única relació entre elles és que abans de morir van rebre una postal, enviada des de Las Vegas, que anunciava la data de la seva mort.

El 10 de juny del 2009, ben a contracor, els seus superiors assignen el cas a Will Piper, un llegendari agent en decadència de l'FBI especialitzat en assassins en sèrie.

Tretze segles abans, a l'illa de Vectis, un nadó extraordinari és abandonat en un monestir, sota la maledicció d'haver nascut el 7 de juliol de l'any 777.

El 1947 Winston Churcill s'entrevista amb el cap d'una expedició arqueològica que ha desenterrat la cripta d'una misteriosa societat medieval.

Tres moments que es fonen en un thriller políciac on conflueixen el destí, la història, el mail i la corrupció, tot al voltant d'un secret mil·lenari que no ha de sortir mai a la llum.


Glenn Cooper va estudiar arqueologia a Harvard abans de convertir-se en metge especialitzat en malalties infeccioses. Després de fer carrera com a investigador, va esdevenir executiu d'una empresa biotecnològica. Ha escrit nombrosos guions i posseeix una productora independent de cinema. Viu a Massachussets, en una de les cases més antigues dels Estats Units. La biblioteca dels morts és la seva primera novel·la, un autèntic fenomen arreu del món, que ja ha estat traduïda a 30 llengües.


La biblioteca dels morts
Glenn Cooper
Alisis 2010