dijous, 12 de novembre del 2009

Premis molt negres per Jordi Cervera


Icat fm


La biblioteca La Bòbila publica el llistat de tots els premis de gènere negre que es concedeixen a casa nostra.
El blog de la biblioteca La Bòbila de l'Hospitalet de Llobregat segueix sent un lloc inquiet i un punt d'atenció per a tots els seguidors del gènere negre. Una aportació recent és la llista de tots els premis del sector. Aquests són els premis de novel•la negra del 2009:
El Premi Internacional de novel•la negra L'H Confidencial va ser per a "El baile ha terminado", de Julián Ibáñez, publicat per Roca. El Premi Pepe Carvalho va ser per a Michael Connelly, també un autor de Roca. El Premi Crims de Tinta, per a "La solitud de Patrícia", de Carles Quílez, publicat per La Magrana. El Premi Francisco García Pavón va ser per a "Nuestra propia sangre", de Mariano Sánchez Soler, editat per Rey Lear.
I més premis. El Dashiell Hammett va anar a parar a "Niños de tiza", de David Torres, publicat per Algaida, i a "77", de Guillermo Saccomano, a Planeta Argentina. El Premi Novelpol va ser per a "Matar y guardar la ropa", de Carlos Salem, un autor de Salto de Página. El Premi Ferran Canyameres de novel•la, que s'entrega a Terrassa, va ser per a "1939", d'Agustí Vehí Castelló, publicat per Pagès. El Premi Internacional de novel•la negra RBA el va guanyar "Si los muertos no resucitan", de Philip Kerr, a RBA. El Premi Ciutat de Getafe de novel•la negra va ser per a "La mala espera", de Marcelo Luján, al catàleg d'Edaf, i, per acabar, el Premi Qwerty BTV de novel•la negra va anar a parar a "La dona de verd", d'Arnaldur Indridason, en edició de La Magrana / RBA.
Això i molt més al blog de la biblioteca La Bòbila.
http://www.icatfm.cat/picatfm/accessible/item.jsp?seccio=icatfm&item=wcc_noticia&idint=64299




________________________
Jordi Canal
canalaj@gmail.com